Σύνδεσμοι

  • Η Λήδα Σεμιδαλά είναι συντάκτρια στο Ηλεκτρονικό περιοδικό – Υπηρεσίες ψυχοθεραπείας “LAPSUS”. Το περιοδικό, εν είδει “blog”, ασχολείται με τις επιστήμες του ψυχισμού -την Ψυχολογία, την Ψυχανάλυση, την Ψυχοθεραπεία- και την εφαρμογή τους, Το δίκτυο των ψυχοθεραπευτών παρέχει ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες και παιδιά.

lapsus magazine περιοδικο ψυχολογιας
Ηλεκτρονικό περιοδικό Ψυχολογίας- Υπηρεσίες Ψυχοθεραπείας  LAPSUS

  • Είναι μέλος της  Ελληνικής Ομάδας Balint που δημιουργήθηκε για να προωθήσει την πρακτική και θεωρία των ομάδων Balint στην Ελλάδα και στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας της θεραπευτικής σχέσης των επαγγελματιών υγείας με τους ασθενείς τους.

ομάδα balint ελλάδας

Ελληνική ομάδα Balint

  • Συνεργάζεται με την Pediatric Endocrine Clinics, όπου η διεπιστημονική ομάδα της κλινικής φροντίζει παιδιά και εφήβους με διαβήτη, διατροφικές διαταραχές, παχυσαρκία, ενδοκρινολογικά προβλήματα και λοιπές διαταραχές.

παιδοενδο, παιδο ενδοκρινολογικη κλινικη

logo

 

 


Παιδοενδοκρινολογική κλινική Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών    

  • Συνεργάζεται με πιστοποιήμένους λογοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς και εργοθεραπευτές, σε περιπτώσεις που χρειάζεται σχετική αξιολόγηση ή παρέμβαση στα παιδιά.

Η Χώρα του Λόγου- Σύγχρονο Κέντρο Λογοθεραπείας

  • Η σελίδα του Συλλογου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ) παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για επιστημονικές εκδηλώσεις σχετικές με την Ψυχολογία.

Συλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ΣΕΨ

  • Η σελίδα της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας παρέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για επιστημονικές εκδηλώσεις καθώς και άρθρα σχετικά με την Ψυχανάλυση.

Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία ΕΨΕ